Der var engang for ikke så længe siden, et land så yndigt, at der blev skrevet sange og digte om det. Befolkningen var nogle af de gladeste i hele verden og de kunne hygge sig sammen ude på gaden.
Men pludselig kom der en person ind i landet. Denne person var blevet besat af ‘den mørke side’, en ondskab, som ingen havde set magen til før.

Alle kiggede på, men helt ærligt. Måske det ikke var så slemt alligevel. Det var jo kun en person som var besat. Det skal nu nok gå alt sammen.

Men ondskaben var vild. Den kiggede op over overfladen og kunne se, at hele befolkningen var ligeglade. Der var ingen der gav ondskaben fokus eller respekt.
Det brød ondskaben sig ikke om, så den blev endnu vildere og meget mere ekstrem.

Det blev så ekstremt, at ondskaben så rødt. Nu var der ikke mere at gøre, for nu ville ondskaben have at, hele befolkningen vidste hvem der havde magten.
Ondskaben spredte sig med lynets hast rundt, så mange andre personer blev besat. Flere tusinde blev besat af ondskaben, nogle blev helbredt, men der var også nogle der døde.
Befolkningen blev gang på gang gjort opmærksomme om, at hvis de arbejdede sammen og holdte afstand til hinanden, så ville ondskaben ikke kunne skade ret mange og så ville den forhåbentlig selv dø.

Men befolkning blev delt i to tre grupper.
Gruppe 1, var de folk som blev hjemme ved sig selv og undgik alt kontakt med andre.
Gruppe 2, var dem som var nødt til at gå på arbejde, for at hele landet ikke skulle gå i stå.
Og til sidst, gruppe 3, som var dem der skyndte sig ud for at hamstre alle varerne fra butikkerne, så der ikke var nok varer til alle. Dem som stadig afholdte fester og gik og krammede hinanden.

Selvom landets bestyrere igen og igen prøvede at få folk til at holde sammen og samarbejde, ville gruppe 3 slet ikke høre. De mente ikke at de kunne skade nogen. De var jo så sunde og raske.

Tiden den gik og gik. Gruppe 2 blev helt udmattede af at arbejde på højtryk under så dårlige omstændigheder, at selv dem fra gruppe 1 begyndte at blive besatte af ondskaben.

Ud af en befolkning på 100%, var antallet nu faldet til 0,001%.
Hvorfor så drastisk, spørger du?
Ser du – Når landets bestyrere beder befolkningen om at stå sammen i en krisesituation og simpelt bare gøre som der bliver anbefalet, så er det fordi at der virkelig er grund til det. Det er jo ikke noget som de bare gør for sjov, for at se om befolkningen ‘danser efter deres fløjte’.

Gruppe 3, tog ikke nogle af anbefalingerne eller rådene seriøst og mente at de vidste bedre selv. De har derfor nu destrueret gruppe 1 og gruppe 2 og faktisk også en hel del af gruppe 3.

Fordi at dem fra gruppe 3 ikke lige havde lyst til at gøre som de blev bedt om, er landet nu gået helt i forfald. Naturen er igen på vej til at overtage det hele.

De få af befolkningen, som stadig er tilbage i landet, kæmper for at finde føde. Landet er fuldstændig forseglet og ingen kan hverken komme ind eller ud længere.. Alt sammen, takket være dem i gruppe 3.

Rooooolig nu….

Selvfølgelig ender historien ikke sådan..
Befolkningen ved jo godt, at gruppe 3 bare ikke er helt lige så hurtige til at forstå alvoren i det her.
Selvfølgelig vil de indse, at det de har gang i lige nu, faktisk ikke er særlig smart.
Desværre, må gruppe 1 og gruppe 2 så lide indtil gruppe 3 får sig taget sammen.

Sammen vil landets befolkning bekæmpe ondskaben og forhåbentlig uden alt for mange persontab, vil landet igen rejse sig som det prægtige yndige land, som engang stod. Og hvem ved, måske stå endnu stærkere og med endnu stærkere sammenhold, respekt og hensyn til medmenneskerne i landet.

Share This: