Ventetiden er ovre..

I søndags var jeg til Audition ved vikingespillet.. Det var i sig selv en kæmpe oplevelse som er gemt i rygsækken..

Jeg har gået og ventet på svar fra dem om jeg var god nok til en talerolle eller ej. Det har været en lang uge med utrolig mange tanker omkring det.. På den ene side havde jeg lidt fortrudt at jeg stillede op, for hvad nu hvis jeg ikke kunne præstere når det kom til det, men på den anden side så ville det være så fedt at kunne tage det helt store spring første gang.. 

I går kom mailen med svar.. Og der var ingen talerolle til mig.. Det var en lille skuffelse, men samtidig en stor lettelse.. Nu kan jeg tage det lidt mere med ro i år og lære det hele lidt bedre at kende uden alt for meget stress.. 

Så istedet for at skulle starte allerede d. 4. Februar, så skal jeg først møde d. 20. Maj hvor der afholdes “Alle-dag”, hvor alle der vil være med kan møde op.. 

Mit mål har, siden jeg tilmeldte mig i august sidste år været, at jeg ville på den scene som statist.. Den eneste grund der er for at jeg stillede op til Audition, var min sidemand til infomødet.. 

Jeg er så stolt og spændt på det her.. Det kommer virkelig til at ske.. Det bliver så vildt og fedt.. Jeg kan slet ikke vente.. 

Share This: