Nu må jeg altså lige til tasterne..

Jeg har i dag været inde for at købe tobak for min mor. En dåse home roll.. Intet problem.. Men da jeg så kigger på tobakshylderne, får jeg mig noget af en overraskelse..

Istedet for de normale runde dåser med tydelig skrift med navn og pris, har de nu skiftet alle dåserne ud med firkantede dåser total tilproppet med deres ‘rygning kan dræbe’ kampagner..
Jeg stod da lige ekstra 5-10 min for at finde ud af hvor den dåse jeg skulle have, stod henne.. Ikke nok med det, så stod ekspedienten selv og ledte efter den.. Jeg måtte hjælpe hende med at finde den rigtige.. Hvorfor gøre det så besværligt.?

Ja vi er godt klar over at de åh så kloge politikere vil have os til at stoppe med at ryge, men altså.. Der vil altid være folk der ryger.. Uanset hvad h… de finder på af nye tiltag.. Og det burde de fa… da være glade for.. Med de tobaksafgifter de har Idag, er det da rygerne der holder Danmarks økonomi kørende..
Stop nu jeres forpulede hetz imod rygerne og så spar på jeres egen ufattelig sindsyg latterlig høj løn for at sidde på jeres flade indrettede og tro i ved noget som helst om hvad der sker i det rigtige Danmark og ikke kun ifølge tal inde på borgen..
Med alt det hetz, fornærmer i trodsalt det meste af den danske befolkning og selveste Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.. STOP JER SELV..!!

Share This: