Der arbejdes hårdt..

Jeg har slet ikke haft tid eller overskud til at fortælle om at jeg også er blevet henvist til Give Smerteklinik. De har taget mig ind, hvilket betyder at mine smerter er reelle nok.

Det har kørt det meste af tiden sideløbende med behandlingen i Esbjerg. De to behandlinger har så også utrolig meget tilfælles.
I Give er jeg på et 12 ugers smertehåndterings kursus. Her er der to undervisere indover forløbet og de smider om sig med værktøjer, mindfullness osv osv som vi kan bruge til at lære at leve med vores smerter.

Samtidig er jeg tilknyttet en sagsbehandler, 3-4 læger, 1 kontakt sygeplejerske og har mulighed for at koble en psykolog på behandlingen også.

Nu har jeg gået i flere år med en diagnose, som jeg ikke fandt særlig seriøs, men som lød på “Bivirkning af hybermobilitet”. Efter eksperterne i Give har undersøgt mig, snakket med mig og afprøvet lidt medicin er de fundet frem til en, efter min mening, troværdig diagnose. Fibromyalgi.. Det var en kæmpe lettelse endelig at få en ordentlig diagnose på min sygdom. Det gav virkelig en indre ro som jeg ikke har haft i utrolig mange år. Tænkt sig at sådan en lille ting kan gøre så meget.

Share This: