Tallene

Tallene

Tal spiller også en rolle, når man kaster formularer. Om man siger tallet, har et hvis antal af en ting eller binder et specielt antal knuder på et stykke snor, har de alle deres egen betydning og kan bruges til at øge kraften af en formular. Tallet tre er nok det mest kendte, som når man gentager en formular tre gange for at gøre den ekstra stærk. Dette hjælper, og ved at inkludere andre betydningsfulde tal, kan man give den endnu et loft.
Denne liste er kun vejledende. Hvis et tal har en ekstra betydning for dig, så behold den!

Nul – 0
Dette tal står for fuld tillid, uskyldighed og nye begyndelser, meget lig ‘the fool’ kortet i Tarot. Nul markere at du kan tage chancer og risikoer og være sikker på, at universet vil hjælpe dig.

Et – 1
Dette tal er af ensomhed og et symbol på ambition og at opnå resultater med dine egne styrker. Dette tal hjælper dig med at se hvordan, dine handlinger påvirker verden. Potentiale er også associeret med dette tal, så det er godt at bruge, når man starter på noget nyt.

To – 2
Samarbejde og partnerskab regeres af tallet to. Det vogter kærlighed, og hjælper det til at vokse. Hvis et venskab er i stykker, kan det lappes med hjælp fra dette tal. Selvom formularer forbundet med tallet to ikke lader til at holde så længe, bringer de stadig harmoni og fred inden de ender. Tallet to hjælper os med at lære vigtige ting, men med hjælp fra andre.

Tre – 3
Og så kommer vi til kraften af tre, det mest kendte tal i enhver form for magiske bestræbelser. Tallet tre er kendt for den treenige Gudinde, trefoldsloven og de tre synlige faser af månen – tiltagende, fuld og aftagende – hvor magi kastes. Den Sorte Måne er ikke inkluderet her, da man ikke bør kaste formularer i denne tid. Livets hjul – liv, død og genfødsel – er også forbundet med tre. At binde en knude tre gange forsegler formularen, og bruges også ved indvielsesceremonier. At gentage en formular tre gange vil også give den større kraft.

Fire – 4
Fire er tallet for opretholdelse, skaber et fundament for magisk arbejde. Magiske cirkler regeres normalt også af dette tal, f.eks. de fire verdenshjørner og de fire elementer. Også årstiderne er i harmoni med dette tal. Fire tilføjes normalt for at skabe balance i en formular ved at bruge en af metoderne ovenfor.

Fem – 5
Tallet for transformation og udvikling. Dette tal er forbundet til elementerne, når Ånd regnes med, og dermed til symbolet for heksekunst – pentagrammet – den femtakkede stjerne. Dette tal kan bruges til at udvikle evner, men hårdt arbejde er selvfølgelig også altid nødvendigt.

Seks – 6
Et tal for at lære ting og se tilbage på tidligere anstrengelser, men ikke nødvendigvis kun ens egne. Det er også tallet for venskab og er forbundet til den magiske hjælpere. Det repræsenterer også de seks retninger: nord, syd, øst, vest, op og ned.

Syv – 7
Syv er tallet for mystik og illusion. Forbundet med drømme, andre verdener og det astrale plan, kan det også vogte verdenen af fantasi og inspiration. Den syvende søn af den syvende søn sagde man havde øgede psykiske kræfter og skulle være dygtig til at analysere drømme.

Otte – 8
Materialisme, succes og fremgang overvåges af tallet otte. Finansielle problemer kan afskaffes med dette tal. Ligeledes bruges dette tal i alle formularer omhandlende penge, da det vil give den det ekstra plus mod den store check eller lønforhøjelse, man ønsker. Otte hjælper også med at forstå, at ”man høster, som man sår”, så lad være med at spilde tiden. Hjælp din formular på vejen ved selv at gøre noget ved det.

Ni – 9
Ting vil blive komplette under dette tal og alt vil blive bragt fint sammen, så den næste cyklus kan starte. Det er let forbundet med held, som det ses i myten om, at katte har ni liv.

Tretten – 13
Der springes direkte til dette tal, da ti, elleve og tolv ikke spiller en særlig stor rolle i formularer. Tretten er forbundet til månen, da der er tretten måner på et år. Det er det antal personer, som covens normalt består af. Selvom dette tal kaldes uheldigt af mange, vil dannede folk opdage, det er et rimelig lykkebringende tal, især i magisk sammenhæng.

Share This: