Så kom dagen..

Nu har spændingen og nervøsiteten stået på i nogle dage og nu har jeg været til Audition.. Hold nu op en rejse det var.. 
Jeg aflagde prøve på Loke. En ung Viking som skulle snakke med en meget falset stemme.. Rimelig grænseoverskridende at skulle stå foran tre fremmede personer og snakke sådan. Men det gik nu fint. Jeg skulle kun læse igennem én gang. Dog begyndte David Owe at grine af det da jeg kom igang og han sagde til den ene kollega at det var super godt.. Det er vel et godt tegn.?

Derefter blev jeg spurgt om jeg ikke ville prøve at læse på rollen som Thrym, en 2 meter høj jættekonge.. Der skulle jeg snakke med alm. dyb stemme og skulle så virke arrig/brutal til sidst.. Der skulle jeg lige gentage sidste replik endnu en gang, hvor jeg skulle råbe istedet for kun at snakke højt.. 

Men jeg gik ud derfra med en god fornemmelse i maven.. Men nu stiger spændingen endnu mere.. For hvad syntes de om det, hvad ender det ud med, hvornår kommer svaret og hvad mon det bliver.. 

Nu er der 12 dage, 19 timer og 30 minutter til næste milepil kommer.. Nemlig 1. gennemlæsning.. Ååhh hvad er det dog jeg har sat mig selv ud i her..!!

Share This: