Du skal virkelig have været isoleret i en bunker langt langt nede i jorden den sidste lange stykke tid, hvis du endnu ikke har set/læst noget om denne verdensomspændende Corona virus

Corona virus bakterie.

Alle nyhedsmedier laver snart ikke andet, end fortælle os om hvor mange der er ramt af smitte, hvor mange der er i karantæne, hvor mange der er døde og hvordan man undgår at blive smittet.
På de sociale medier og alle forsamlinger snakker alle om hvor tæt på de er på at blive smittet fordi at de kender en som kender en som kender en som kender en der har hørt om en der kender en der måske har kigget på en i karantæne.
Befolkningen kender ikke en dyt til denne virus. De ved kun, hvad medierne ønsker at de skal vide. Så deres eneste formål er at skabe panik, for det skaber flere besøg på deres artikler og derved tjener de flere annonce penge. De bruger alle sammen såkaldte eksperter, men sjovt nok, så modsiger de eksperter både hinanden og sig selv. Selv de, ved ikke engang hvad de egentlig skal sige og kludrer derfor helt vildt i det.

De gør alt hvad de kan, for at gøre denne virus til den dødsensfarlige dræbervirus. Men deres rådgivning er, at man skal god hygiejne, vaske hænder, bruge sprit og hoste i ærmet.. Hvad gør befolkningen? De hamstrer alt hvad der findes af sprit og masker. Arrangementer med over 1000 personer bliver aflyst og folk tør nærmest ikke tage telefonen hvis den ringer af frygt for at blive smittet. Hold nu kæft hvor er jeg træt af at høre om den forpulede virus.

Influenza virus bakterie.

En af de værste dage med corona virussen er d. 10. Februar. Der var der 108 dødsfald i Kina pga virussen. Men lad os lige zoome ud fra Kina og i stedet tage et blik på hele verdenen i stedet. D. 10 februar, samme dag, var der 26.286 der døde af kræft. 24.541 der døde af hjerte sygdomme. 4300 døde af diabetes og omtrent 3100 begik selvmord. Ydermere, dør i gennemsnit 2740 personer af myggestik, 1300 personer dræber en person og 137 dør af slangebid om dagen. Hvor er panikken henne omkring det? I 1981 blev det første tegn på Aids i USA fundet og selve HIV-virusset blev opdaget i 1983. Ikke nok med det, fandt man nogle år senere hiv i en blodprøve, taget flere år tilbage, i 1959. Det er bevist, at der går gennemsnitligt 10 år før det kan testes, så personen havde formentlig fået hiv i slut 40’erne. Der går sågar rygter om at HIV virussen blev brugt som hemmeligt våben, for at reducere befolkningen i den 3. verden. Hvor er panikken? Bruger folk beskyttelse imod aids/HIV som de gør imod Corona-virussen? Nææ..

HIV virus bakterie.

Folk frygter Corona-virussen lige nu, fordi at medierne kører så hårdt på det. Men tager man de basale råd, som enhver burde gøre uden at skulle tænke over det, nemlig håndhygiejne, sprit og hoste i ærmet, så er det ikke så galt.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg frygter mere at blive ramt af en ganske almindelig forkølelse/influenza, end at blive ramt af Corona. Jeg er før blevet smittet af en ganske almindelig dansk vinter forkølelse, sågar af en falckredder, som faktisk kostede mig livet. Heldigvis har vi et super godt sygehusvæsen, som ”bare”gjorde deres arbejde, men som har resulteret i at jeg stadig trækker vejret.

Hvorfor frygter vi ikke sådan en virus? Hvorfor spritter vi ikke hænder eller bare vasker dem lidt oftere? Hvorfor viser vi ikke bare gensidig hensyn og respekt overfor vores medmennesker generelt?

Share This: